Disseny amb estratègia de marketing

Aconsegueix que la teva presència online sigui fidel a la teva història i essència, que comuniqui el teu missatge i generi relacions que perdurin. Millora el posicionament orgànic i tingues una bona conversió i embut de vendes. 

Sabem de primera mà i som conscients que és important tenir unes eines fàcils, profitoses, efectives i que no suposin  una gran despesa.

T'ajudem a dissenyar:

Una Pàgina web

Creem una pàgina web que capti a primera vista l’atenció del teu client potencial i faci créixer el teu negoci i augmenti la teva reputació online.

Dissenyem la pàgina web amb una imatge que transmeti la teva essència,  una estructura on l’experiència de l’usuari sigui bona, se senti satisfet, feliç i encantat,  i amb una estratègia  on quedi clara la teva idea de negoci, amb embuts de captació i amb «Call To Actions», optimitzada  i adaptada a la normativa legal vigent.

Et donem accés al gestor de contingut de la teva pàgina web com també t’expliquem el seu funcionament per que puguis actualitzar-la tu mateix.

Una Identitat de Marca

Analitzem la teva marca i t’ajudem que aquesta capti l’atenció del teu client ideal a la primera.

La marca ha de ser capaç de transmetre els teus valors i la teva història. El seu missatge ha de ser clar per atraure noves audiències i fidelitzar-les.

La marca no només és el logo, sinó que engloba diferents elements i aquesta va evolucionant.

Contingut Fotogràfic

Creem contingut fotogràfic enfocat a obtenir banc de imatges del vostre producte o servei per utlitzar-les tan a la vostre pàgina web, blog  com Xarxes Socials.

Aquest servei pot ser puntual o podem marcar una periodicitat.

Us assessorarem sobre l’imatge per obtenir així les fotogràfies més adients per cada servei, producte i que potenciïn el missatge que voleu donar amb el vostre storytelling.

» El màrqueting actual no va sobre el producte que fas, sinó sobre les històries que expliques «

Seth Godin

Professionals que confien amb Collage by Marta

Collage by Marta –  ©2020. Tots els drets reservats

evvivaporno.com
www.hothdjizz.com